Αρχική / Blog / χορευτρια-οριενταλ-αθηνα-δασκαλα-ανατολιτικου-χορου-gadala-χορευτριεσ-χορου-τησ-κοιλιασ-σχολη

ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΟΡΙΕΝΤΑΛ ΑΘΗΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ BELLY DANCE ΣΧΟΛΕΣ ΑΘΗΝΑ ΠΤΥΧΙΑ ORIENTAL ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ

Εικόνα daskala.oriental.seminaria.bellydance.mathimata

ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΥ BELLY DANCE ΤΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ M.E.D.W.OR. /MIDDLE EASTERN DANCE WORLD ORGANIZATION FOR DISTINGUISHING THE CULTURAL HERITAGE AND FOLK ART OF EGYPT AND COUNTRIES OF THE MIDDLE EAST.
Gadala Oriental Belly Dancing Studio
www.oriental.edu.gr
Επαγγελματική Ομάδα Παραδοσιακού Ανατολίτικου Χορού GADALA

Η Επαγγελματική Ομάδα Παραδοσιακού Ανατολίτικου χορού GADALA, αποτελείται από έλληνες και αιγύπτιους επαγγελματίες χορευτές και προχωρημένους μαθητές του Εξειδικευμένου Κέντρου GADALA.

Την Καλλιτεχνική Διεύθυνση της Ομάδας έχει η ελληνοαιγύπτια χορογράφος – χοροδιδάσκαλος, Διευθύντρια Χορού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA και συντάκτρια του διεθνώς αναγνωρισμένου από τον M.E.D.W.OR. Τεχνικολόγιου Ανατολίτικου Χορού, κα Gadala Φωτεινή.

Η κ. Φωτεινή Gadala, ως ενεργό μέλος σε πολιτιστικούς συλλόγους και κοινωνικά ιδρύματα, έχει αρκετές διακρίσεις για την εξαιρετική φιλανθρωπική της δράση.

Η κ. Φωτεινή Gadala μαζί με την επαγγελματική χορευτική της ομάδα συμμετέχει σε εκδηλώσεις με κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό χαρακτήρα υπό την αιγίδα του M.E.D.W.OR., υπό την αιγίδα του Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων και σε πολυπολιτισμικά φεστιβάλ εκπροσωπώντας την Πρεσβεία της Αιγύπτου.

Σκοπός και στόχος μας είναι η προώθηση της πλούσιας Αιγυπτιακής παράδοσης και λαϊκής τέχνης καθώς και η έγκυρη, ουσιαστική, ποιοτική και εμπεριστατωμένη εκμάθηση και διδασκαλία της δομής του ανατολίτικου χορού.
Σκέφτομαι ανατολίτικο χορό...
Σκέφτομαι Εξειδικευμένο Κέντρο GADALA…
GADALA SPECIALIZED CENTER OF TEACHING ORIENTAL BELLY DANCE IN ATHENS (MEMBER OF MEDWOR)
Agias Eleousis 5, Monastiraki- Athens, GREECE
P.C.. 10554
Tel.: +30 2103211008
Email: info@gadala.gr

www.oriental.edu.gr
www.gadala.gr
www.bellydance.edu.gr